Realme 8s 5G a 8i spoznáme 9. septembra

Indický Realme účet na Twitteri oficiálne povrdil, že onedlho uvedie dve novinky série Realme 8. Prezradil aj niekoľko kľúčových špecifikácií.

Už onedlho privítame dve novinky radu Realme 8, ktorý bol uvedený v marci tohto roka a v apríli prišiel aj na slovenský trh. Výrobca nedávno potvrdil, že pripravované Realme 8i bude dodávané s čipsetom Helio G96 a displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, Realme 8s 5G ponúkne 6 nm čipset Dimesity 810.

Obidva modely budú môcť využívať funkciu Dynamic RAM Expansion, ktorá umožní rozšíriť operačnú pamäť telefónu pomocou jeho vnútorného úložiska. Túto funkciu využívajú napríklad aj niektoré smartfóny značky Oppo.

Viac oficiálnych informácií sme sa nedozvedeli, tie neoverené hovoria, že Realme 8i príde so 6,6-palcovým Full HD+ displejom. 50 Mpix hlavným fotoaparátom, 4 GB RAM, 128 GB úložiskom a 5000 mAh batériou. 

Realme 8s 5G okrem podpory sietí piatej generácie vraj príde so 6,5-palcovým displejom, až 8 GB RAM, 128 GB alebo 256 GB vnútornou pamäťou a 64 Mpix hlavným fotoaparátom. Batéria s 5000 mAh kapacitou by mala disponovať 33 W rýchlym nabíjaním. 

Kompletné informácie sa dozvieme o týždeň 9. septembra, zopár ďalších informácií prezradí výrobca aj 5. a 6. septembra.  

Zdroj: twitter.com/Realme

Diskusia k článku:

Začať diskusiu