Príspevok vo výške 350 eur na notebook alebo tablet si uplatníte aj v O2

Operátor sa zapojil do štátneho projektu Digitálny žiak, v rámci ktorého majú študenti možnosť získať príspevok 350 eur na kúpu tabletu alebo notebooku.

Štátny projekt na podporu rozvoja digitálnych zručností slovenských žiakov zrejme nie je rodičom školákov zo základných a prvého ročníka stredných škôl neznámy. Ak ich domácnosť spĺňa kritériá, majú nárok na 350-eurový príspevok. 

Ten slúži na kúpu nového notebooku alebo tabletu s klávesnicou, ktorý má študentom pomôcť pri učení. Do projektu Digitálny žiak sa zapojilo aj O2 a od 27. júna 2023 sa dá príspevok uplatniť na vybranú ponuku zariadení na ktorejkoľvek predajni operátora

Potrebujete k tomu validačný kód, ktorý získate po registrácii v projekte Digitálny žiak. V O2 dostanete k vybranému notebooku alebo tabletu aj bezdrôtové slúchadlá O2 Pods len za dve eurá. Príspevok sa dá využiť na zníženie konečnej ceny, alebo ak si vyberiete zariadenie s cenou nižšou než 350 eur, môžete si dokúpiť ďalší produkt a prípadne sumu, ktorá prevyšuje príspevok, doplatiť. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu