PlayStation Portal je už dostupný na Slovensku aj v Česku

Nový remote player k PS5 sa už predáva v našich e-shopoch. Ponúka šikovné riešenie v prípade, že v domácnosti máte len jeden televízor alebo chcete hrať v izbe, kde TV nie je.

Očakávaný remote player PlayStation Portal je konečne v predaji. Ide o novinku, ktorá funguje na princípe streamovania a umožní vám hrať hry z PS5 aj bez televízora. Má totiž vlastný 8” Full HD displej a obľúbené ovládacie prvky známe z DUALSENSE gamepadu. Obraz z vašej PS5 sa bude do PlayStation Portalu prenášať cez Wi-Fi a chýbať nebude ani podpora 60 fps. 

Novinka cieli hlavne na hráčov, ktorí bývajú v domácnosti s jedným televízorom, čo ich môže obmedzovať v hraní. Vďaka Portalu si tak budú môcť vychutnať obľúbené hry, zatiaľ čo ďalší člen domácnosti môže bez problémov sledovať TV. Remote player oceníte aj v prípade, že chcete hrať v inej miestnosti, kde nemáte televízor. 

PlayStation Portal sa už u nás predáva vo vybraných e-shopoch za odporúčanú cenovku 219,90 eur. Aktuálne ho už majú v rukách hlavne predobjednávatelia a dostupnosť je individuálna. My novinku otestujeme už v najbližších dňoch, takže sa čoskoro môžete tešiť na recenziu. 

zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu