PlayStation Portal, Explore a Elite: poznáme dátum vydania aj slovenské ceny

Očakávané príslušenstvo od Sony príde už začiatkom budúceho roka. Prvá na programe je vrecková konzola Portal spolu so štupľovými slúchadlami Explore.

Sony koncom mája oznámilo novú vreckovú konzolu a štupľové slúchadlá k PC, PS5 a mobilom. Informácie boli v tom čase pomerne strohé a mnohých zaujímal hlavne dátum vydania či cena. To si Sony nechalo na neskôr a očakávané PlayStation príslušenstvo pred pár hodinami prezradilo aj posledné detaily, vrátane slovenských cien. 

Vďaka tomu vieme, že remote player PlayStation Portal príde 12. januára 2024 za cenu 219,99 eur. V rovnaký deň ho budú sprevádzať aj štupľové slúchadlá Explore, ktoré budú kompatibilné s PC, PS5 a mobilmi. O niečo neskôr potom budú nasledovať väčšie slúchadlá PlayStation Elite. Ponúknu zasúvateľný mikrofón, 30-hodinovú výdrž batérie a intuitívne ovládanie. 

Zároveň sľubujú kvalitný zvuk, ANC vylepšené umelou inteligenciou a držiak určený na nabíjanie. Prídu 21. februára za 149,99 eur. Oznámenie dátumov vydania a cien zároveň odštartovalo aj predobjednávky. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu