Orange zaradil do ponuky množstvo nových zariadení vrátane horúcich noviniek značky Honor, Motorola a Oppo

Niektoré z noviniek mali u nás oficiálnu premiéru len dnes a už vieme, za koľko a v akých farbách si ich zákazníci Orangeu môžu kúpiť. V ponuke pribudli aj nové smartfóny série Honor 90 a nedávno uvedená Motorola Edge 40.

Začiatkom prázdnin zaradil operátor do ponuky dotovaných zariadení množstvo noviniek. Nechýbajú smartfóny, notebooky, herná konzola ani Bluetooth slúchadlá. 

Prvou novinkou je Honor 90 5G s 512 GB kapacitou v čiernej a zelenej farbe, ktorá láka 200 Mpix hlavným fotoaparátom. Cena je 599 eur. Ľahší a kompaktnejší model Honor 90 Lite 5G 256 GB v modrom vyhotovení ponúka 100 Mpix kameru a 6,7'' 90 Hz displej za cenu 299 eur

Elegantná Motorola Edge 40 dostala 50 Mpix hlavný fotoaparát a výkonný hardvér. V Orangei je dostupná v čiernej farbe za 599 eur. Medzi najhorúcejšie novinky na slovenskom trhu patrí dvojica modelov Oppo Reno 10 a Oppo Reno 10 Pro. Podrobnosti o výbave pripravíme v článku typu základné info. Reno 10 je u operátora dostupný v modrej a sivej farbe za 499 eur, Pro verzia iba v sivej za 649 eur.

Na konci júla bude pre zákazníkov k dispozícii aj 16-palcový notebook v striebornej farbe Asus VivoBook M1605YA-MB247W za cenu 699 eur. Ponúka kvalitnú výbavu a vysoký výkon na prácu aj multimediálnu zábavu. Pre náročných zákazníkov Orange zaradil biznis model Lenovo ThinkPad L15 8G/256G/WIN10PRO. Jeho cena je 759 eur

Ak hľadáte úplne bezdrôtové slúchadlá za nízku cenu, v ponuke nájdete Honor X3 Lite White za 29 eur. Medzi dôležité funkcie slúchadiel patrí ANC - aktívne potlačenie hluku. Pre milovníkov hier je tu nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 s 50 eurovou poukážkou do PlayStation Store. Predáva sa za cenu 649 eur. 

Všetky nové zariadenia môžete získať s Paušálmi Plus na splátky od 1 eura, ako aj bez paušálu a viazanosti v plnej sume. Svoje zariadenia si môžete aj poistiť. A ak máte starý mobil a odovzdáte ho v Orangei na recykláciu, operátor daruje 50 centov Inštitútu cirkulárnej ekonomiky a zároveň získate odmeny v rámci programu Orange svojim.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu