Orange: Samsung Galaxy A52s a Galaxy Tab S7 FE 5G v ponuke

Operátor zaradil do ponuky kaciových zariadení horúcu novinku Samsungu série Galaxy A, tablet s podporou 5G sietí a vrátili sa aj iPhone 11 a iPhone XR.

Samsung Galaxy A52s disponuje 6,5'' Super AMOLED displejom so 120 Hz frekvenciou a integrovanou čítačkou odtlačkov. Medzi hlavné špecifikácie patrí čipset Snapdragon 778G 5G, 6 GB RAM a 128 GB úložisko. Batéria so 4500 mAh kapacitou ponúka 25 W nabíjanie. 

Novinka poteší 64-megapixelovým fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu, stereo repro aj certifikáciou IP67. Kompletné informácie o hardvérovej výbave hľadajte v základnom infe. Samsung Galaxy A52s kúpite v Orange v čiernej farbe, plná cena je stanovená na 429 eur

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G (základné info) už podľa názvu napovedá, že mu nechýba podpora sietí piatej generácie, nemusíte sa tak spoliehať iba na Wi-Fi pripojenie, ale využijete aj rýchlu mobilnú sieť. 

Veľká 12,4-palcová obrazovka dobre poslúži nielen ako multimediálne centrum, ale môžete na ňu písať dotykovým perom S Pen, ktoré je súčasťou balenia. Pero v reálnom čase dokáže meniť rukopis na text a umožňuje v ňom robiť úpravy jednoduchými gestami. Vo výbave nájdeme stereo repro vyladené firmou AKG a 10090 mAh batériu so 45 W nabíjaním.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G kúpite v Orangei v čiernej farbe, plná cena je 649 eur

Do ponuky sa tiež vracajú dva staršie modely iPhonov. Apple iPhone 11 64 GB (recenzia) v čiernom prevedení má zníženú cenu 629 eur. V e-shope a pre biznis zákazníkov bude v rámci limitovaného dopredaja k dispozícii tiež Apple iPhone XR 64 GB (recenzia) v čiernej farbe, a to s nižšou cenovkou na úrovni 539 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu