Orange: OnePlus Nord a OnePlus 8 Pro v akciovej ponuke

Orange ako jediný slovenský operátor zaradil do ponuky dotovaných zariadení dva smartfóny značky OnePlus. Na jeho Facebooku navyše prebieha súťaž o tri OnePlus Nord a tri OnePlus slúchadlá buds.

OnePlus Nord je cenovo dostupný dual SIM android so 6,4'' 90 Hz AMOLED displejom, Full HD+ rozlíšením, čipsetom Snapdragon 765G, podporou 5G sietí a 4115 mAh batériou s 30 W nabíjaním.

Na tele smartfónu sa nachádza šestica fotoaparátov. Dva vpredu vrátane širokouhlého objektívu a štyri vzadu s hlavným 48 Mpix snímačom. Nad operačným systémom Android 10 beží známa používateľská nadstavba OxygenOS. 

Naše skúsenosti z testovania sa dočítate v článku OnePlus Nord - vydarený kompromis. Novinka je v Orangei dostupná vo farebnej kombinácii grey a blue za 425 eur

OnePlus 8 Pro ponúka výbavu top modelu: 6,8'' QHD+ AMOLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, výkonný Snapdragon 865, 8 GB RAM, štvoricou zadných fotoaparátov s OIS, stereo repro, IP68 a 4510 mAh batériou s bezdrôtovým nabíjaním. 

Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe. OnePlus 8 Pro 128 GB v čiernej farbe má v Orangei cenovku 949 eur

Pre fanúšikov si Orange pripravil na svojom Facebooku súťaž, v ktorej môžu získať atraktívnu cenu - 3x OnePlus Nord a 3x slúchadlá OnePlus Buds.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu