Oppo Find N2 Flip dostáva najnovšiu verziu ColorOS 14 s množstvom noviniek

Globálna verzia najnovšieho prostredia ClorOS14, ktoré beží nad Androidom 14, je dnešným dňom dostupná pre skladací smartfón s véčkovou konštrukciou.

Výrobca informoval o dostupnosti nového prostredia ColorOS 14 pre model Oppo Find N2 Flip (recenzia), ktorý sa predáva aj na Slovensku. Nadstavba beží nad Androidom 14 a ponúka množstvo vylepšení. Postupne bude prichádzať na ďalšie modely smartfónov. 

Oppo v ColorOS 14 vylepšilo Aquamorphic Design, ktorý dostal nové zvukové efekty, farebné schémy a interakcie. Pribudlo desať nových zvonení, ktoré môžete využiť aj na budíky a upozornenia. Aquamorphic Coloring System sa dokáže prispôsobiť stavu, času a obsahu na obrazovke vášho zariadenia. 

vylepšený bol aj Always on displej, teraz obsahuje nový GO Green AOD, ktorého cieľom je zvýšiť povedomie o zmene klímy. Obsahuje tri sady Environment Vision, pričom každá obsahuje animácie súvisiace s prostredím, ktoré sa mení na základe prejdeného denného počtu krokov. Informuje vás o znížených emisiách oxidu uhličitého pri chôdzi.

Nový File Dock sa zobrazuje na bočnom paneli a umožňuje zdieľať obsah v niekoľkých aplikáciách tretích strán. Môžete tak urobiť prostredníctvom rozdelenej obrazovky, plávajúcich okien alebo samotného doku súborov. A ak máte viac ako jedno zariadenie, dá sa synchronizovať medzi smartfónmi a tabletmi.

Pomocou RAM Vitalization môžete zrýchliť vaše zariadenie a uvoľniť miesto v pamäti. CPU Vitalization zahŕňa sofistikovaný model výpočtového výkonu, ktorý dokáže presne plánovať zdroje napájania a zároveň určiť, aká je najlepšia rovnováha medzi výkonom a spotrebou energie.

Kompletné informácie o nových funkciách v ColorOS 14 sa dočítate na stránke oppo.com.

Zdroj: oppo.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu