OnePlus zverejnil zoznam telefónov kompatibilných s nadstavbou OxygenOS 11

Proces aktualizácie začne otvorené beta testovanie v priebehu budúceho týždňa. Prvým z aktualizovaných modelov má byť OnePlus Nord. Presné dátumy príchodu novej verzie operačného systému na jednotlivé zariadenia zatiaľ nie sú známe.

Smartfóny značky OnePlus sa už pripravujú na prechod k Androidu 11. Ich nadstavba OxygenOS 11, ktorá zahŕňa aj najnovší operačný systém od Googlu, má prísť v otvorenom beta teste v priebehu budúceho týždňa. Prvým z aktualizovaných modelov bude OnePlus Nord (recenzia). Nasledovať bude séria OnePlus 7 a OnePlus 7T. 

Poslednými v poradí budú OnePlus 6, OnePlus 6T, ako aj cenovo dostupné Nord N10 5G a Nord N100. Presné dátumy aktualizácie zatiaľ výrobca nezverejnil. Verí, že stabilná aktualizácia príde čo najskôr po otvorenom beta testovaní. Nový OxygenOS 11 zatiaľ beží v modeloch OnePlus 8, 8 Pro a OnePlus 8T. Téme sme sa venovali viac v článku: OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro dostávajú aktualizáciu OxygenOS 11

Medzi hlavné novinky, ktoré aktualizácia prináša patria vynovený dizajn prostredia s podporou dynamického prepínania medzi východom a západom slnka. Optimalizovala sa stabilita aplikácií tretích strán, ale pribudla aj funkcia rýchlej odpovede v malom okne pre Instagram a WhatsApp.

Zdroj: OnePlus


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu