OnePlus Watch dostanú okrúhly ciferník. Prídu 23. marca

Prvé inteligentné hodinky od OnePlus spoznáme spolu s novou sériou OnePlus 9 už o pár dní. Výrobca prezradil niekoľko detailov.

OnePlus patrí k firmám, ktoré pred oficiálnym uvedením noviniek lákajú na nové produktoy prezradením niektorých špecifikácií alebo vlastností. Inak tomu nie je ani pri očakávanej sérii OnePlus 9, ktorej sme sa venovali v tomto článku a prvých smart watch.

O nich zverejnila spoločnosť na Twitter účte niekoľko príspevkov. Okrem iného sme sa dozvedeli, že budú mať premiéru 23. marca, teda na rovnakej akcii, na akej uvedie nové smartfóny radu OnePlus 9. 

Zároveň bolo potvrdené, že inteligentné hodinky OnePlus Watch dostanú okrúhly (pravdepodobne 46 mm), nie štvorcový ciferník. CEO Pete Lau na svojom účte prezradil, že prinesú najlepší zážitok vo svojej triede za dostupnú cenu a krátke video naznačuje, že nebude chýbať vodeodolnosť. 

{"preview_thumbnail":"/sites/fony.sk/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/bfff2eb6c88f70e761c569717c6c4f9c.jpg?itok=iqb2IKUB","video_url":"https://twitter.com/oneplus/status/1372170855661330436","settings":{"responsive":0,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (854x480)."]}

V hodinkách nebude použitý operačný systém Googlu Wear OS, ale pobežia na systéme RTOS, ktorý má zaistiť plynulé a spoľahlivé fungovanie, a zároveň ponúknuť výbornú výdrž batérie na jedno nabitie. Najmä výdrž je jedným z faktorov, ktorý zákazníkov zaujíma najviac. 

Samozrejmosťou bude snímač tepu srdca a meranie fyzickej aktivity. Očakáva sa, že nebude chýbať meranie SpO2, sledovanie spánku, rozpoznávanie tréningov a poslúžiť by mohli aj ako diaľkový ovládač pre televízory OnePlus. 

Všetky podrobnosti sa dozvieme priamo z oficiálneho zdroja už 23. marca.

Zdroj: twitter.com/oneplus

Diskusia k článku:

Začať diskusiu