OnePlus Buds Pro 2R: adaptívne ANC a rýchle nabíjanie

Výrobca ponúka nové, úplne bezdrôtové slúchadlá s elegantným dizajnom, aktívnym potlačením okolitých ruchov a rýchlym nabíjaním. Desať minút nabíjania stačí na 10 hodín počúvania hudby.

Nový model OnePlus Buds Pro 2R vychádza zo staršieho, v januári uvedeného súrodenca OnePlus Buds 2 Pro. Novinka sa líši nižšou cenou, absenciou bezdrôtového nabíjania, chýba funkcia sledovania hlavy pri priestorovom zvuku a je dostupná iba v jednej farbe - Misty White. Dizajn a zvyšné parametre sú rovnaké. 

Základné parametre:

Rozmery 32 x 23 mm, puzdro 60 x 49 x 25 mm, hmotnosť slúchadiel 4,9 g, hmotnosť puzdra 47,3 g, 11 mm meniče, 10 - 40 kHz, ANC, IP55 (slúchadlá), IPX4 (puzdro), Bluetooth 5.3, podporované formáty SBC, AAC, LHDC 5.0, batéria v slúchadle 60 mAh, batéria v puzdre 520 mAh, nabíjanie cez USB-C.

Obsah balenia:

Slúchadlá, nabíjacie puzdro, silikónové koncovky do uší v troch veľkostiach, nabíjací USB-C kábel, dokumenty. 

Bezdrôtové slúchadlá ponúkajú štuplovú konštrukciu v prevedení kombinácie matného a lesklého materiálu. Nožička slúchadla ukrýva 60 mAh batériu a slúži na dotykové ovládanie. V puzdre je použitý 520 mAh akumulátor. Nabijete ho cez USB-C konektor. 

Výdrž na jedno nabitie pri dobíjaní z puzdra, vypnutom ANC a nastavenou hlasitosťou na úrovni 50 % je približne 39 hodín. So zapnutým ANC sa výdrž podľa výrobcu skráti na 25 hodín. 

OnePlus Buds Pro 2R dokážu potlačiť až 99,6 % hluku ľudského hlasu na pozadí a redukujú šum až 48 dB. O efektivitu sa stará dynamická redukcia šumu podľa prostredia, v ktorom sa budete pohybovať. Nechýba transparentný režim, ktorý prepúšťa zvuky okolia. Konštrukcia so zvýšenou ochranou proti potu a prachu spĺňa certifikáciu IP55.

OnePlus Buds Pro 2R vo farbe Misty White sú dostupné na oficiálnom webe výrobcu za 149 eur

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu