OnePlus 10 Pro príde 11. januára. Dizajn potvrdený

Výrobca na čínskom účte Weibo zverejnil upútavku na pripravovanú sériu. Okrem dátumu prezradil aj dizajn.

Koncom decembra sme vás informovali o príchode série OnePlus 10 v priebehu januára 2022, teraz už vieme presný termín. Oficiálne uvedenie OnePlus 10 Pro je naplánované na čínskom trhu 11. januára. Na upútavke zverejnenej na sociálnej sieti Weibo vidno aj zadnú stranu noviniek. 

Potvrdil sa tak dizajn z renderov a pokračovanie spolupráce na fotoaparátoch so spoločnosťou Hasselblad. Vzadu sa nachádza trojica objektívov. Hovorí sa o hlavom 48 Mpix a širokouhlom 50 Mpix fotoaparáte, a 8 Mpix teleobjektíve. 

Dá sa očakávať, že s Pro verziou bude mať naraz premiéru aj základný model OnePlus 10. Špekuluje sa, že OnePlus 10 Pro prinesie 6,7-palcový AMOLED Fluid displej s QHD+ rozlíšením a 120 Hz frekvenciou, až 12 GB operačnú pamäť RAM a 128 GB, prípadne 256 GB úložisko. Batéria by mohla ponúknuť 5000 mAh kapacitu a 80 W nabíjanie. 

OnePlus 10 Pro síce príde na čínskom trhu už v januári, ale globálna premiéra pravdepodobne prebehne o niekoľko mesiacov neskôr. Telefón je už na domácom trhu dostupný na predobjednávku, predaj odštartuje 13. januára. 

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu