Potvrdené: séria OnePlus 10 príde v januári 2022

Zakladateľ spoločnosti OnePlus na sociálnej sieti Weibo prezradil, že pripravovanú sériu OnePlus 10 spoznáme už začiatkom roka.

Na nový desiatkový rad čakajú fanúšikovia značky OnePlus už dlhší čas. Internetom sa šíria rôzne informácie o možnej výbave, aj rendery, ktoré odhaľujú predpokladaný vzhľad. Zakladateľ firmy nedávno na čínskej sociálnej sieti Weibo prezradil, že OnePlus 10 Pro príde v januári 2022.

Dá sa očakávať, že s Pro verziou bude mať naraz premiéru aj základný model OnePlus 10. Špekuluje sa, že OnePlus 10 Pro prinesie 6,7-palcový AMOLED Fluid displej s QHD+ rozlíšením a 120 Hz frekvenciou, až 12 GB operačnú pamäť RAM a 128 GB, prípadne 256 GB úložisko. Batéria by mohla ponúknuť 5000 mAh kapacitu a 80 W nabíjanie. 

Potvrdené už je nasadenie najnovšieho 4 nm čipsetu Snapdragon 8 Gen 1 a opäť by sme sa mali pri fotoaparátoch dočkať spolupráce s firmou Hasselblad. Hovorí sa o hlavom 48 Mpix a širokouhlom 50 Mpix fotoaparáte, a 8 Mpix teleobjektíve. 

Napriek uvedeniu série OnePlus 10 na čínskom trhu už v januári, globálna premiéra pravdepodobne prebehne o niekoľko mesiacov neskôr. 

Zdroj: weibo.com
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu