One UI 5 Watch zrejme umožní pripojenie smart hodiniek Samsung k inému telefónu bez resetovania

Ak dnes chcete pripojiť svoje smart hodinky Galaxy Watch k inému telefónu, bez resetu to nepôjde. Je to otravné a aj keď predtým hodinky zálohujte, niektoré nastavenia sa neprenesú. Nová verzia systému by to konečne mohla zmeniť.

Beta verzia Wear OS 4 podľa webu 9to5google.com ponúka novú funkciu, ktorá poteší majiteľov inteligentných hodiniek Galaxy Watch od Samsungu. Pripravovaná používateľská nadstavba One UI 5 Watch je založené práve na Wear OS 4, takže by mohla priniesť aj novú funkciu, ktorá umožní pripojiť hodinky k inému telefónu bez ich resetovania. 

Neprídete tak o nastavenia, aplikácie ani nainštalované ciferníky. Podmienkou je používať rovnaký Google účet na obidvoch zariadeniach, teda hodinkách aj druhom smartfóne. 

Beta testovanie One UI 5 pre smart hodinky už prebieha a očakáva sa, že ako prvé nový systém prinesie tohtoročná generácia Galaxy Watch6. Update sa postupne rozšíri aj na staršiu generáciu. Čo One UI 5 pre Galaxy Watch ponúkne, sme vás na našom webe informovali tu aj tu

Zdroj: 9to5google.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu