Očakávaný Marvel’s Spider-Man 2 dostal finálny dátum vydania

Jeseň bude v znamení pavúčieho dobrodružstva, ktoré dostáva finálny dátum vydania a tri edície. Najdrahšia bude stáť 250 eur a poteší zberateľov.

Marvel’s Spider-Man 2 patrí medzi najväčšie vydania na PlayStation tento rok. Novinka nadviaže na vydarený prvý diel (recenzia), po ktorom sme sa ešte dočkali expanzie s Milesom Moralesom (recenzia). Spomínané tituly síce už vyšli aj na PC, ale dvojka zostáva PS5 exkluzivitou. 

Sony v prípade pokračovania zostávalo dlho ticho, a tak sa zdalo, že vývoj nenapreduje podľa predstáv. Mnohí sa obávali odloženia, aj keď vývojári z Insomniac Games ubezpečovali, že novinku stihnú vydať ešte tento rok. 

Zdá sa, že dodržia slovo, pretože na Summer Game Feste oznámili oficiálny dátum vydania. Marvel’s Spider-Man 2 teda vyjde 21. októbra. Predobjednávky štartujú už 16. júna a štandardná edícia bude stáť 79,99 €. Doplní ju  Digital Deluxe za 89,99 eur, s ktorou získate 10 oblekov (5 pre Petra a 5 pre Milesa) a kozmetické doplnky do foto režimu. 

Na najväčších fanúšikov však čaká Zberateľská edícia za 249,99 eur. S ňou dostanú steelbook, digitálne bonusy aj 19” soška Venoma s oboma Spider-Manmi. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu