O2 znižuje hodnotu Digitálneho bonusu na polovicu

Operátor v priebehu februára zníži z ekonomických dôvodov výšku Digitálneho bonusu, ktorým si zákazníci môžu znižovať svoje faktúry jedno euro.

O2 zvýšilo koncom júna 2020 ceny fakturovaných služieb o dve eurá mesačne tým zákazníkom, ktorí nesplnili podmienku digitalizácie služieb.

Pokiaľ si nechali doručovať faktúry e-mailom, platili online a využívali v mobilnej aplikácii Digitálny box, kde sú uložené všetky potrebné dokumenty k službám, mesačný poplatok za ich program sa im nezvýšil, lebo získali Digitálny bonus vo výške 2 eurá mesačne. Podrobnosti nájdete v článku S Digitálnym bonusom sa vám poplatok za O2 paušál nezvýši.

To sa čoskoro zmení, bonus za znižuje na polovicu. Dôvodom takejto zmeny je podľa vyjadrení operátora pokračujúci rast cien v ekonomike SR, ako aj avizovaný skokový rast nákladov na energie, ktoré sú nevyhnutné na prevádzku mobilných sietí. 

Aj naďalej platí, že Digitálny bonus budú môcť využiť všetci zákazníci, ktorí budú spĺňať všetky tri podmienky digitálneho správania. 

Úprava výšky Digitálneho bonusu sa prejaví postupne podľa toho, aké má zákazník zúčtovacie obdobie, najskôr však v zúčtovacom období od 22. februára, pričom zákazníci zaznamenajú rozdiel vo faktúrach prichádzajúcich koncom marca a v priebehu apríla.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu