O2 vylepšilo najvyššie programy Internetu na doma

Operátor od 2. februára mení Zlatý Internet na doma a pridáva do ponuky Platinový program s maximálnou rýchlosťou 150 Mbps pre sťahovanie súborov. Zlatému Internetu na doma klesla cena mesačného poplatku o päť eur.

O2 dnes na online tlačovej konferencii uviedlo viacero noviniek vo svojom portfóliu produktov a služieb, ktoré pre lepší prehľad predstavíme v samostatných článkoch. Jednou z nich je zmena v programoch Internetu na doma. 

Doterajšie štyri programy Biely, Modrý, Strieborný a Zlatý doplní aj piaty Platinový. Zlatému klesol mesačný poplatok o 5 eur na 25 eur, maximálna prenosová rýchlosť sa mierne znížila zo 128 Mbps na 100 Mbps, zvyšné parametre ostali. 

Nový Platinový Internet na doma dostal cenu 30 eur mesačne, teda rovnakú ako mal predchádzajúci Zlatý program. Ponúka však vyššiu teoretickú rýchlosť 150/10 Mbps, pričom v budúcnosti sa môže ešte zvýšiť. FUP je u obidvoch paušálov nastavené na 500 GB plnou rýchlosťou, potom sa prenosová rýchlosť zníži na 2/1 Mbps. 

Ostatné programy Internetu na doma ostávajú bez zmeny. Cenu mesačného poplatku za niektorý z programov pevného internetu si budete môcť znížiť aktivovaním služby O2 Spolu. Viac sa o ponuke dočítate v článku O2 Spolu: balík služieb s Internetom na doma za výhodnejšiu cenu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu