O2 Spolu: balík služieb s Internetom na doma za výhodnejšiu cenu

Nový koncept prináša možnosť znížiť si cenu mesačného poplatku za služby spojením viacerých produktov do jednej faktúry a získať zľavu z ceny Internetu na doma. Spájať môžete O2 Paušál, O2 Smart paušál a O2 Data.

Pri aktivácii služby O2 Spolu získate mesačne za každý mobilný paušál bonus vo výške 5 eur na svoj O2 Internet na doma. Ak si na jednu faktúru spojíte viac paušálov so svojimi blízkymi, ušetríte za každý paušál 5 eur, a to každý mesiac. 

Pri spojení dvoch paušálov máte zľavu 10 eur, pri troch paušáloch získate zľavu 15 eur, pri štyroch 20 eur. Biely a Modrý Internet na doma tak môžete mať aj so 100 % zľavou z mesačného poplatku. 

Nárok na finančný bonus si budete môcť skontrolovať cez webové rozhranie na stránke operátora a v mobilnej aplikácii Moje O2. Tam sa bude dať služba O2 Spolu aj aktivovať. 

Podmienkou je mať všetky služby na jednej faktúre. Teda pokiaľ chcete ušetriť a bývate s frajerom alebo frajerkou, a každý máte  vlastnú faktúru na svoje služby od O2, musíte si jedno z čísel prepísať na toho druhého, aby boli všetky spojené produkty na jednej faktúre.

Iba tak získate zľavu na pevný Internet na doma. Podľa operátora sa za prepis čísla na druhú osobu nebude platiť žiadn poplatok. Služba O2 Spolu sa bude dať aktivovať od 2. februára 2021.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu