O2 Spolu: namiesto zľavy z poplatku dvojnásobný objem dát alebo vyššia rýchlosť

Operátor vynovil ponuku O2 Spolu s dostupnejšími benefitmi, ktorú teraz môže využiť každý spojením už dvoch O2 Paušálov, prípadne si skupinu môže vytvoriť aj jeden zákazník s O2 Paušálom a domácim internetom. Služby už nemusia byť na jednej faktúre.

V januári 2021 priniesol operátor novinku O2 Spolu, ktorá ponúkala balík služieb s Internetom na doma za výhodnejšiu cenu. Zľavu z mesačného poplatku ste mohli získať iba vtedy, ak boli všetky služby na jednej faktúre. Po novom to už neplatí, ale zmenil sa benefit. 

Kým doteraz v O2 Spolu platilo, že výhoda skupiny sa vzťahovala len na zakladajúceho člena a zľavu na ľubovoľný domáci O2 Internet, po novom O2 rozširuje výhody na všetkých členov skupiny. Po jej vytvorení majú totiž všetci členovia možnosť získať buď dvojnásobný objem dát alebo dvojnásobnú rýchlosť

Do O2 Spolu skupiny môže zákazník pozvať kohokoľvek, či už rodinu, kamarátov alebo svojich známych. Stačí, aby mal pozývaný člen O2 aplikáciu a jeden z programov O2 Paušál alebo domáci Internet od O2. Všetky benefity v závislosti od O2 Paušálu účastníka získavajú už dvaja členovia skupiny, maximálne môže vytvorenú skupinu tvoriť až 10 členov.

Skupinu si vytvoríte v mobilnej aplikácii v sekcii O2 Spolu. Nového člena pozvete zadaním telefónneho čísla, výberom z kontaktov telefónu alebo výberom z kontaktov z faktúry. Pri prvých dvoch možnostiach musia noví členovia pozvánku schváliť v aplikácii, pri treťom spôsobe je člen pridaný automaticky.

Členovia skupiny s Bezstarostným O2 Paušálom získavajú dvojnásobnú rýchlosť dát, v prípade ak nemajú aktívny niektorý z balíkov Maximálna rýchlosť alebo Turbo rýchlosť. Členovia skupiny so Základným O2 Paušálom získavajú balík 5 GB dát navyše a s Pohodovým 10 GB dát na mesiac navyše. Benefit je aktivovaný okamžite. Tieto dáta sa čerpajú prednostne a v prípade ak sa nevyčerpajú, tak sa prenášajú do nasledujúceho fakturačného obdobia.

Pre zákazníkov využívajúcich pôvodnú službu O2 Spolu sa prakticky nič nemení a zľavu na domáci internet môžu využívať aj naďalej. Skupinu, ktorú už majú vytvorenú, však nemôžu meniť, teda aj výška zľavy ostáva nemenná. Sami sa tak môžu rozhodnúť prejsť na novú službu O2 Spolu.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu