Na jeden záber: Xiaomi Mi Watch

Videorecenzia vydarených, cenovo dostupných smart hodiniek s výbornou výdržou na jedno nabitie, nízkou hmotnosťou a kvalitným AMOLED displejom.

Xiaomi Mi Watch kúpite na Slovensku za približne sto eur určite patria medzi modely, ktoré sa oplatí zaradiť na zoznam medzi favoritov, ak hľadáte inteligentné hodinky s dobrou výdžou batérie na jedno nabitie, pekným displejom a meraním zdravotných funkcií. 

Ponúkajú množstvo funkcií, spárujete ich s iOS aj Androidom a pri bežnom používaní ich stačí nabíjať raz za dva týždne. Nechýba im vodeodolnosť 5ATM, takže si môžete merať aj svoje plavecké výkony. Ponúkajú 117 režimov cvičení, meranie tepu srdca, stresu, spánku, nasýtenie krvi kyslíkom (SpO2) a samozrejmosťou je doručovanie notifikácií zo spárovaného smartfónu.

Aktivity síce Mi Watch rozpoznajú, no po upozornení na cvičenie začnú merať až po vašom potvrdení aktivity. Všetky namerané dáta nájdete v prehľadnej mobilnej aplikácii. Vystačiť si musíte s vopred nainštalovaným softvérom, ďalší sa doinštalovať nedá. Textovú recenziu si prečítate v článku s názvom Xiaomi Mi Watch - ľahké, rýchle, všestranné, Richardom druhý pohľad sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu