Na jeden záber: Honor Watch GS Pro

Odolné smart hodinky s 1,4'' AMOLED displejom a 25-dňovou výdržou na jedno nabitie ťažko hľadajú na trhu konkurenta.

Dizajn inteligentných hodiniek Honor Watch GS Pro (základné info) naznačuje, že sú určené najmä pre športové využitie a do náročných podmienok. V menu nájdete športy ako horolezectvo, lyžovanie či vysokohorskú turistiku vydržia aj extrémne podmienky. 

Vyhovujú 14 rozličným testom MIL-STD-810G, vrátane odolnosti voči teplote (od +70°C do -40°C), vlhkosti, nadmorskej výške (nízkemu tlaku), slanej hmle, piesku aj otrasom. Na výber máte viac než 100 športových režimov s monitoringom údajov. Zabudovaný reproduktor a mikrofón využijete pri hovoroch cez spárovaný telefón. 

Nechýba monitorovanie spánku, sledovanie tepu srdca, nasýtenie krvi kyslíkom a počúvanú hudbu môžete ovládať priamo zo svojho zápästia. Jednoznačným benefitom je dlhá výdrž batérie na jedno nabitie, výrobca sa pýši až 25-dňovou výdržou.

Aké sú skúsenosti z testovania smart hodiniek Honor Watch GS Pro kolegu Richarda, sa dozviete z jeho videorecenzie. Pre aktuálne technické problémy so zobrazením videí na našej web stránke, si ju môžete pozrieť iba na našom YouTube kanále Fony.sk.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu