Honor Watch GS Pro: športové hodinky s GPS a 25-dňovou výdržou batérie

Robustné inteligentné hodinky s certifikáciou odolnosti podľa MIL-STD-810G, duálnym satelitným systémom pre presnú polohu a dlhou výdržou na jedno nabitie.

Čínsky výrobca na výstave elektroniky IFA 2020 v Berlíne uviediol niekoľko noviniek: výkonný notebook MagicBook Pro s upgradovaným procesorom, tablet, fitness hodinky Watch ES a nové outdoorové hodinky pre športových nadšencov. 

Dizajn Honor Watch GS Pro napovedá, že sú určené do extrémnych podmienok, ktoré sú typické pre outdoorové športy, ako napríklad horolezectvo, vysokohorskú turistiku, a podobne. Vyhovujú 14 rozličným testom MIL-STD-810G, vrátane odolnosti voči teplote (od +70°C do -40°C), vlhkosti, nadmorskej výške (nízkemu tlaku), slanej hmle, piesku, otrasom aj vlhkosti. 

Výrobca sa pýši až 25-dňovou výdržou batérie na jedno nabitie. Pri zapnutom GPS je udávaná výdrž 40 hodín, čo je stále výborná hodnota. Pokiaľ zvolíte zapnuté GPS spolu so šetriacim režimom, výdrž sa predĺži až na 100 hodín. 

Vstavaný duálny polohovací systém je vybavený funkciou spätnej trasy s upozornením na odchýlku. Takže trafíte späť, aj keď pôjdete po menej známej trase. 

Na výber máte viac než 100 športových režimov s monitoringom údajov vrátane horolezectva a lyžovania. Zabudovaný reproduktor a mikrofón využijete pri hovoroch cez spárovaný telefón. 

Nechýba monitorovanie spánku, sledovanie tepu srdca, nasýtenie krvi kyslíkom a počúvanú hudbu môžete ovládať priamo zo svojho zápästia. 

Smart hodinky Honor Watch GS Pro sa začnú na vybramých trhoch predávať od 7. septembra. Odporúčaná cena je stanovená na 249,90 eur

Zdroj: hihonor.com

Diskusia k článku:

Marián Petrík06.09.2020 - 08:20 Trvalý odkaz

keby že nemám pol roka staré honor magic watch 2, tak bez váhania do nich idem.

Celá diskusia 1 príspevok