Motorola One Fusion+ a Moto G Pro na Slovensku

Motorola uviedla na Slovensku dvojicu noviniek strednej triedy, ktoré zaujmú výborným pomerom cena / výkon. Jedna ponúkne vysúvaciu prednú kameru a 5000 mAh batériu, druhá integrované dotykové pero. (živé fotografie)

Motorola si pre svojich fanúšikov pripravila leto plné noviniek. Výrobca na prezentácii pre novinárov kládol dôraz na hlavné vlastnosti telefónov: výkon, batériu a kameru. Obidve novinky prichádzajú v rovnakej cene, no každá je jedinečná niečím iným. 

Motorola One Fusion+ najmä v bielej farbe zaujme už na prvý pohľad. Nezvyklé biele okraje okolo displeja odlišujú telefón od iných "placiek". Dizajnéri zapracovali aj na vysúvacej kamere, ktorá dostala strieborné prvky.

Novinka ponúka 6,5'' Full HD+ displej, ktorý je vďaka vysúvacej 16 Mpix kamere bez výrezu, čipset Snapdragon 730, 6 GB operačnú pmaäť RAM a 128 GB úložisko. Zvolená hardvérová kombinácia by mala byť dostatočne výkonná aj na hranie graficky náročnejších hier. 

Motorola One fusion+ ako jeden z mála telefónov v tejto cenovej hladine získal vďaka technológii HDR 10 certifikáciu YouTube Devices pre čo najlepší zážitok z pozerania videí na displeji telefónu.

V smartfóne beží takmer čistý Android 10 obohatený o Moto funkcie. Za povšimnutie stojí aj špecifický nástroj na personalizáciu telefónu My UX, ktorým si možno prispôsobovať dizajn používateľského prostredia.

Lákadlom je silná 5000 mAh batéria s dvojdňovou výdržou na jedno nabitie a zahanbiť sa nedá ani štvorica zadných fotoaparátov s hlavným 64 Mpix snímačom. Novinkou je špeciálne hardvérové tlačidlo Google, ktorým si možno spustiť Google asistenta. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Motorola One Fusion+ sa na Slovensku predáva v modrej a bielej farbe za odporúčanú cenu 299 eur. Nájdete ju aj v ponuke O2. 

Motorola Moto G Pro prináša integrované dotykové pero. Vďaka funkcii Google Keep prepojenej so stylusom budete mať vždy všetky informácie poruke naprieč zariadeniami a poznámky si môžete zapisovať ako bežným perom. 

Veľmi jednoducho môžete upravovať aj printscreeny dokumentov, stránok, fotografií, ktoré si chcete spoznámkovať a mnoho ďalšieho.

Novinka je zaradená do programu Android One, čo garantuje dve veľké aktualizácie systému a tri roky bezpečnostných aktualizácií na mesačnej báze. Motorola moto G pro je Android Enterprise ready telefón, ktorý si aj firmy dokážu prispôsobiť vlastnými nastaveniami a prístupmi pre zamestnancov.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,4'' Full HD+ displej, Snapdragonom 665, 4 GB operačná pamäť RAM, 128 GB úložisko a 4000 mAh batéria. Nechýbajú stereo reproduktory s Dolby Atmos ani konštrukcia odolná voči jemnému ošplechnutiu vodou. 

Na zadnej strane sa nachádza trio fotoaparátov v kombinácii 48 Mpix hlavný, 16 Mpix akčná kamera so 117° uhlom záberu a 2 Mpix makro fotoaparát. Štvrtý objekt na chrbte je pomocná ToF kamera s laserovým zaostrovaním.

Funkcia Kinematograf vdýchne život každej fotografii jej rozanimovaním, pričom so stylusom dokážete využiť túto funkciu v ešte jemnejších detailoch. Podrobnosti o výbave hľadajte v základnom infe.

Slovensko je jedna z prvých krajín v Európe, kde je čierna Motorola Moto G pro dostupná v predaji u vybraných partnerov za cenu 299 eur. Ďalšiu letnú novinku spoznáme už o pár dní. Motorola si na 7. júla pripravila online event. Detaily vám prinesieme po skončení akcie. 


 

Diskusia k článku:

Peter03.07.2020 - 11:15 Trvalý odkaz

Telefón bez NFC? Spadli na hlavičku?

Celá diskusia 3 príspevky