Motorolu Edge Lite možno spoznáme už 7. júla

Motorola pripravuje globálnu udalosť, ku ktorej zatiaľ nepriniesla viac informácií, len dátum a čas. Špekuluje sa, že by mohla mať premiéru lite verzia prémiového modelu Edge+.

Už dlhší čas sa internetom  šíria informácie o pripravovanej lite verzii Motoroly Edge. Ponúknuť by mohla výbavu strednej triedy a 5G konektivitu. Podrobnosti sme vám priniesli v nedávnom článku Motorola Edge Lite vraj dostane Snapdragon 765G.

Teraz Motorola rozposlala do redakcií pozvánky na online event, ktorý sa uskutoční 7. júla o 15-tej hodine. Práve na tejto udalosti by sme mohli spoznať cenovo dostupnú novinku. 

Zrejme sa však nedočkáme vodopádového displeja ako v prípade prémiovej Motoroly Edge+ (recenzia), ale "tradičného" 6,7'' Full HD+ displeja s pomerom strán 21:9. Ďalej sa hovorí o štvorici fotoaparátov (48 + 16 + 8 + 5 Mpix), 4800 mAh batérii, 4 GB alebo 6 GB operačnej pamäti RAM a úložisku so 64 GB prípadne 128 GB kapacitou. Samozrejmosťou by mal byť operačný systém Android 10 doplnený Moto funkciami.  

Či sa naplnia očakávania a my naozaj spoznáme Motorolu Edge Lite, alebo úplne iný model, sa dozvieme 7. júla. 

Zdroj: Motorola 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu