Motorola Edge 30 Neo s parádnym darčekom

K štýlovej Motorole teraz dostanete exkluzívny darček - Lenovo Smart Clock 2 s bezdrôtovou nabíjačkou zdarma. K nákupu tak získate nielen šikovnú nabíjačku, ale aj smart hodiny s Google asistentom.

Motorola Edge 30 Neo prišla na slovenský trh začiatkom októbra a na výber je aj v atraktívnom fialovom odtieni Very Peri. Farbe roka, navrhnutej v spolupráci s Pantone, spoločnosťou s uznávanými svetovými odborníkmi na farby. 

Recenziu telefónu si môžete prečítať v článku Motorola Edge 30 Neo – oslní farbami a hmotnosťou. Nájdete tam aj živé fotografie smartfónu v práve tejto krásnej fialovej farbe. Aktuálne získate pri kúpe Edge 30 Neo užitočný darček v hodnote 99,90 eur - inteligentné hodiny s bezdrôtovou 10 W nabíjačkou. 

Lenovo Smart Clock 2 ponúkajú smart funkcie, ovládanie hlasom pomocou Google asistenta a nechýba integrované Wi-Fi pripojenie. Hodiny majú ľahko ovládateľný 4-palcový dotykový LCD displej s hlasnými prednými 3 W reproduktormi. Môžete ich prepojiť s vašou domácnosťou, obľúbenú počúvať hudbu a samozrejme poslúžia ako tradičný budík. 

Motorolu Edge 30 kúpite v slovenských obchodoch už od ceny 359 eur. Vyberať môžete medzi klasickou čiernou a štýlovou fialovou farbou. 

Zdroj: Lenovo

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu