Marvel’s Guardians of the Galaxy v predajoch nenaplnili očakávania

Vydavateľ Square Enix má za sebou finančné výsledky, v ktorých vyjadruje sklamanie nad predajmi Marvel’s Guardians of the Galaxy. Aj napriek tomu, že titul zabodoval u hráčov aj kritikov.

Square Enix má za sebou finančné výsledky, v ktorých zhŕňa, ako sa mu darilo v minulom fiškálnom roku. Počas neho vydal akčnú adventúru Marvel’s Guardians of the Galaxy (recenzia), ktorá má za sebou pomerne slušné prijatie. Oproti Marvel’s Avengers išlo tak trochu o stávku na istotu a hráči aj kritici boli vo väčšine prípadov s hrou spokojní. 

Vydavateľ však potvrdil, že jej predaje napriek tomu nenaplnili očakávania. Zdá sa, že hráči boli po fiasku s Avengers opatrní a Marvel’s Guardians of the Galaxy má za sebou pomalý štart. Square Enix tak podniklo niekoľko krokov na podporu predaja, v ktorých hodlá pokračovať, aby vykompenzovalo slabší rozjazd. 

Treba dodať, že Square Enix nebýva často spokojné s predajmi západných titulov. Vlna sklamania sa valila aj na reboot značky Tomb Raider, ktorý napokon dostal druhý aj tretí diel. Preto je možné, že nádej na pokračovanie Marvel’s Guardians of the Galaxy stále žije. 

Zdroj: hd.square-enix

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu