Kúpte si Honor MagicWatch 2 a zadarmo získate fitnes náramok Band 5

Pokiaľ ste uvažovali nad kúpou inteligentných hodiniek značky Honor, možno teraz je ten správny čas. Bezplatne k nim získate fitnes náramok, ktorý môžete podarovať svojmu blízkemu.

Elegantné hodinky s množstvom funkcií a výbornou výdržou na jedno nabitie sme vám už predstavili v základnom infe a aj podrobnej videorecenzii zo série Na jeden záber

Honor MagicWatch 2 poháňa energeticky úsporný čipset Kirin A1 od Huawei. Výrobca udáva až 14 dní na jedno nabitie, reálna výdrž záleží od spôsobu používania a zapnutých funkcií. 

Hodinky ponúkajú 15 športových režimov. Osem outdoorových športov (beh, chôdza, turistika, lezenie, trail running, bicyklovanie, plávanie vonku, triatlon) a sedem indoor športov (chôdza, beh, bicyklovanie, plávanie v bazéne, voľný tréning, eliptický stroj, veslovanie).

MagicWatch 2 sú vybavené hlasným inteligentným trénerom, ktorý vám v reálnom čase ponúka rady na zlepšenie vášho výkonu počas cvičenia. Podporujú aj telefonovanie cez spárovaný telefón. 

Spoľahnúť sa môžete na celodenné meranie srdcovej aktivity s upozornením na vybočenie z normálnych hodnôt. Integrovaná technológia Huawei TruRelax má pomôcť zmierniť stres, no túto funkciu využijú iba majitelia androidov. Na iPhonoch ju nenájdete podobne, ako tam nefunguje ani ovládanie prehrávanej hudby cez hodinky. Na to pri kúpe k iPhonu nezabudnite. 

Honor MagicWatch 2 sú na Slovensku k dispozícii za odporúčanú cenu 199 eur v dvoch veľkostiach: 46 mm a 42 mm. Do konca týždňa, teda do 29. marca 2020, k nim zadarmo získate fitnes náramok Honor Band 5. Ide o veľmi šikovné zariadenie s menu v slovenčine a farebným displejom. 

Dokáže merať okysličenie krvi, sleduje spánok, minitoruje ktorky, srdcovú frekvenciu, prejdenú vzdialenosť aj spálené kalórie. Podrobné skúsenosti z testovania sa dočítate v recenzii s názvom Honor Band 5 - priamy útok na Xiaomi.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Marián Petrík26.03.2020 - 09:19 Trvalý odkaz

už sa stalo. dokonca u môjho predajcu je taká akcia, že získaš balenie hodinky + ten náramok za cenu hodiniek a k tomu ešte táto akcia, takže zajtra mám hodinky + dva náramky.

Adam Veselý26.03.2020 - 09:28 Trvalý odkaz

Tieto hodinky som si kúpil práve aj kvôli tomu, že majú elegantný vzhľad. To sa u fitness hodiniek / náramkov moc často nevidí. Navyše majú hromadu užitočných funkcií, takže to je vlastne úplná win-win situation. Rozhodne popřemýším, či je teraz s touto akciou nekúpim aj sestre.

Celá diskusia 2 príspevky