Honor MagicWatch 2

Inteligentné 46 mm hodinky s 1,39'' AMOLED displejom, možnosťou telefonovania, samostatného prehrávania hudby, odolnosťou voči vode a 14-dňovou výdržou batérie.

Základné parametre:

OS: LiteOS

chipset: Huawei Kirin A1

rozmery: 46 x 46 x 10,7 mm 

hmotnosť:  41 gramov 

displej: 1,39'', AMOLED, 454 x 454 b., (kruh s priemerom 454 px a zobrazením 206116 px), 326 ppi

pamäť: 4 GB + 32 MB RAM

lokálny prenos dát: Bluetooth 5.1, NFC

ostatné: GPS, zvýšená odolnosť voči vode (5 ATM), snímač tepu srdca, snímač tlaku vzduchu, akcelerometer, kompas, barometer, senzor osvetlenia, mikrofón, reproduktor

batéria: 455 mAh

Neobsahuje/nepodporuje: slot na SIM kartu, pamäťové karty, microUSB, USB-C, Wi-Fi

Pravdepodobná cena a dostupnosť: neuvedená

Recenzia: Dva mesiace s hodinkami Honor MagicWatch 2 (14. 5. 2020)

Okrem novej série V30 uviedol Honor na svojej konferencii druhú generáciu inteligentných hodiniek MagicWatch. Podľa zverejnených špecifikácií ide o premenovaný 46 mm model Huawei Watch GT 2 so 455 mAh batériou. 

Máme tu tak hovory cez Bluetooth zo spárovaného smartfónu, samostatné prehrávanie hudby a pri bežnom používaní výrobcom deklarovanú 14-dňovú výdrž na jedno nabitie. 

Honor MagicWatch 2 dostal nový čip Kirin A1, ktorý má pri použití GPS ponúknuť lepšiu výdrž batérie. AMOLED displej s 1,39-palcovou uhlopriečkou má rozlíšenie 454 x 454 bodov. Do 4 GB úložiska sa vám zmestí dostatok hudby na počúvanie a podľa Honoru ju viete počúvať aj bez pripojeného smartfónu. 

Hodinky ponúkajú 15 športových režimov. Osem outdoorových športov (beh, chôdza, turistika, lezenie, trail running, bicyklovanie, plávanie vonku, triatlon) a sedem indoor športov (chôdza, beh, bicyklovanie, plávanie v bazéne, voľný tréning, eliptický stroj, veslovanie). 

Hodinky sa starajú aj celodenné o monitorovanie srdcového tepu. Nechýba monitorovanie spánku a integrovaná technológia Huawei TruRelax pomáha používateľom zmierniť stres. Samozrejmosťou je zaznamenávanie prejdených krokov, počítanie spálených kalórií a zobrazovanie notifikácií zo spárovaného smartfónu. Kompatibilné sú s Androidom 4.4 a novším, a iOS od verzie 9.0.

Honor MagicWatch 2 sa predávajú od začiatku roka za 199 eur.

Na trhu by sa mohla objaviť aj menšia 42 mm verzia MagicWatch 2. Pravdepodobne bude kopírovať vlastnosti súrodeneckých Huawei Watch GT 2 42 mm, ktoré neponúkajú hovory cez Bluetooth a majú slabšiu batériu. 

Videorecenzia:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu