Huawei Watch GT Runner

Inteligentné hodinky zamerané na bežcov s 1,43'' AMOLED displejom, certifikáciou 5ATM a až 14-dňovou výdržou 455 mAh batérie na jedno nabitie.

Základné parametre:

OS: HarmonyOS 2.1

čipset: ???

rozmery: 46 x 46 x 11 mm

hmotnosť: 39 gramov

displej: 1,43'' (36 mm), AMOLED, 466 x 466 b.

pamäť: 4 GB 

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth 5.2, NFC

ostatné: GPS, Glonass,Galileo, Beidou, QZSS, zvýšená odolnosť voči vode (5ATM), reproduktor, mikrofón, snímač tepu srdca, SPO2, akcelerometer, kompas, barometer

batéria: 455 mAh, bezdrôtové nabíjanie, výmena v servise 

Neobsahuje/nepodporuje: slot na SIM kartu, eSIM, pamäťové karty, microUSB, USB-C, Wi-Fi

Pravdepodobná cena a dostupnosť: 279 eur / marec 2021

Na Slovensku sa začali predávať profesionálne bežecké hodinky Huawei Watch GT Runner. Ponúkajú nové funkcie navrhnuté špeciálne pre bežcov, od začiatočníkov až po profesionálov. Prostredníctvom zaznamenávania pohybových a zdravotných údajov dokážu zostaviť efektívny tréningový plán, ktorý vám pomôže posunúť vašu fyzickú aktivitu na nový level.

Novinka prichádza s dvoma zásadnými funkciami: indexom bežeckých schopností (RAI) a individuálnym programom periodického tréningu. Profesionálny bežecký tréningový systém Huawei TruSport poskytuje hĺbkovú analýzu s údajmi, ako je intenzita tréningu, objem tréningu, doba regenerácie atď. 

Nový systém merania bežeckých schopností - Running Ability Index (RAI) - umožňuje objektívne kvantifikovať a vyhodnotiť bežecké schopnosti nositeľa. Hodinky sú vybavené novou technológiou TruSeen 5.0+ od Huawei, vďaka čomu sú doteraz najpresnejšími smart hodinkami série GT.  Bežecké údaje je navyše možné zdieľať s aplikáciami tretích strán prostredníctvom aplikácie Huawei Health.

Problémom nebude ani presnosť polohy pri fyzických aktivitách. Watch GT Runner obsahujú päť hlavných satelitných systémov: GPS, Beidou, Glonass, Galileo a QZSS.  Majú tiež zabudovaný dvojpásmový päťsystémový GNSS polohovací čip so zavesenou skrytou anténou z polymérového vlákna. To znižuje rušenie polohovacieho signálu spôsobeného kovovým materiálom. 

Nové hodinky využívajú ľahké materiály, ako napríklad telo z vysokopevnostných polymérových vlákien, doplnené ľahkým rámom a korunkou z titánovej zliatiny. na 1,43-palcovom AMOLED displeji nájdeme jemné rozlíšenie 466 x 466 bodov. 

Nové Huawei hodinky sa chvália až 14-dňovou výdržou 455 mAh batérie v inteligentnom režime a až 8-dňovou výdržou na jedno nabitie v režime zvýšenej záťaže. Watch GT Runner majú vstavaný výškový barometer, ktorý podporuje funkciu kompasu. 

Nechýba možnosť prehrávania hudby pomocou bezdrôtových slúchadiel alebo reproduktorov - na tento účel je v pamäti (celkovo 4 GB) vyhradený priestor až na 500 skladieb. Okrem toho hodinky podporujú celodenné monitorovanie zdravotného stavu vrátane monitorovania srdcovej frekvencie a pripomenutia abnormálneho srdcového tepu. Kompatibilné sú s Androidom a iOS.

Huawei Watch GT Runner sú na Slovensku v predaji od 7. marca 2022 odporúčanú za cenu 279 eur. Do 20. marca získa každý zákazník ako bonus úplne bezdrôtové slúchadlá Huawei Freebuds 4i (recenzia).


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu