Huawei Watch 3 a Watch 3 Pro na Slovensku. S darčekom

Najnovšie modely inteligentných hodiniek zaujmú kvalitným spracovaním, dlhou výdržou na jedno nabitie a množstvom športových režimov, medzi ktorými nechýba napríklad ani golf.

Dvojica smart hodiniek Huawei Watch 3 a Watch 3 Pro ponúka 1,43'' AMOLED displej, monitorovanie zdravotných funkcií, dlhú výdrž na jedno nabitie a nechýba podpora pre eSIM. Môžete ich tak využívať na telefonovanie, samostatne a nezávisle bez nutnosti pripojenia k smartfónu. 

Pro verzia sa pýši zafírovým sklíčkom na displeji a titánovým telom. Hardvérovú aj softvérovú výbavu majú obidva modely rovnakú, kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Ovládanie hodiniek uľahčuje kombinácia dotykového displeja, bočného tlačidla a otočnej korunky, ktorá je ľahko ovládateľná aj mokrými rukami a umožňuje napríklad zoomovanie na displeji. 

Dôležitou novinkou je prítomnosť obchodu AppGallery priamo v hodinkách, čím sa uzavretý systém predchádzajúcich generácií stáva minulosťou. 

Ak patríte k fanúšikom golfu, hodinky série Huawei Watch 3 budú na zelenom ihrisku vaším verným spoločníkom. Prezradia, akou rýchlosťou ste udreli palicou do odpálenej loptičky, koľko úderov za hru ste dali, aký ste mali pri odpale švih a oveľa viac. Štatistiky z rôznych druhov cvičení vás môžu pri sledovaní zlepšovania vašich výkonov motivovať ešte k lepším výsledkom. 

Model Huawei Watch 3 s čiernym remienkom sú v slovenských obchodoch k dispozícii za 389 eur, rovnaký model s koženým remienkom kúpite za 409 eur. Najvybavenejšie Watch 3 Pro sa predávajú za odporúčanú cenu 429 eur

Ak si ktorýkoľvek z modelov zakúpite do 25. júla do polnoci, ku každým hodinkám získate aj nové bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 4i s aktívnym potlačením okolitého hluku, pôsobivým zvukom a dlhou výdržou batérie. Recenziu slúchadiel si prečítate v článku s názvom Huawei FreeBuds 4i: slúchadlá s kvalitným ANC za babku.

Novinku čoskoro do svojich ponúk zaradia aj niektorí mobilní operátori.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu