Huawei FreeBuds SE 2 - dobrý zvuk, dlhá výdrž a cena menej než 50 eur

Huawei uviedol na slovenský trh ďalší model úplne bezdrôtových slúchadiel, ktorý láka nízkou cenou. Ponúkajú až 9-hodinovú výdrž na jedno nabitie, nízku hmotnosť a výrobca sľubuje aj kvalitný zvuk.

Najnovším prírastkom do rodiny bezdrôtových slúchadiel kategórie TWS (True Wireless Stereo) je cenovo dostupný model Huawei FreeBuds SE 2. Pýšia sa pohodlným nosením, jednoduchým ovládaním, kompaktným prevedením a lákavou cenovkou, ktorá je tesne pod hranicou 50 eur. 

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 34 x 18  x 18 mm, hmotnosť 3,8 g, 10 mm meniče, rozmery dobíjacieho puzdra 50 x 50 x 23 mm, hmotnosť 33 g, batéria slúchadla 41 mAh, batéria puzdra 510 mAh, výdrž na jedno nabitie do 9 hodín, s  dobíjaním z puzdra 40 hodín, Bluetooth 5.3, IPX4 (slúchadlá), dotykové ovládanie.

Slúchadlá dostali otvorený dizajn, ktorý znižuje tlak na zvukovod a zaisťuje tak pohodlie aj pri dlhšom používaní. Navyše, sú ľahko prenosné. Nabíjacie puzdro s kompaktnými rozmermi 50 x 50 x 23 mm  váži iba 33 gramov. Je tam o niečo menšie a ľahšie než predchádzajúca generácia

Slúchadlá s pomocou plne nabitého nabíjacieho puzdra ponúkajú viac než 40 hodín výdrže batérie, samotné slúchadlá vydržia na jedno nabitie 9 hodín počúvania hudby. Chvália sa aj možnosťou rýchleho nabíjania. Len 10 minút nabíjania vystačí na 3 hodiny prehrávania. 

Novinka disponuje certifikovanou odolnosťou proti vode a prachu s označením IP54 a praktickou funkciou je vyhľadanie slúchadiel pomocou vyzváňacieho tónu. Nechýba ani možnosť prispôsobiť si interaktívne gestá pomocou niekoľkých poklepaní, čo uľahčí prehrávanie hudby či prijímanie hovorov.

Huawei FreeBuds SE 2 sú na Slovensku dostupné v dvoch farebných prevedeniach, modrej (Isle Blue) a bielej (Ceramic White) za odporúčanú cenu 49 eur

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu