Huawei FreeBuds SE - bezdrôtové slúchadlá s nízkou cenovkou

Pre nenáročných zákazníkov, ktorí túžia po pekných, ľahkých a lacných true wireless slúchadlách, priniesol Huawei na náš trh nový model série FreeBuds.

Huawei FreeBuds SE sú úplne bezdrôtové slúchadlá so štuplovou konštrukciou a "nožičkou" ktorá slúži na dotykové ovládanie. Hmotnosť jedného slúchadla je 5 gramov, takže sú veľmi ľahké. Napriek nízkej vene výrobca hovorí o kvalitnom zvuku s rozsahom 20 Hz až 20 kHz.

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 21 x 20 x 38 mm, hmotnosť 5,1 g, 10 mm meniče, rozmery dobíjacieho puzdra 70 x 36 x 28 mm, hmotnosť 36 g, batéria slúchadla 37 mAh, batéria puzdra 410 mAh, výdrž na jedno nabitie do 6 hodín, s  dobíjaním z puzdra 24 hodín, Bluetooth 5.2, IPX4 (slúchadlá), dotykové ovládanie.

Na jedno plné nabitie získate s FreeBuds SE až šesť hodín prehrávania hudby alebo približne štyri hodiny telefonických hovorov. Na dobitie energie poslúži dobíjacie puzdro, ktoré predĺži pri dobíjaní výdrž až na 24 hodín. Stabilitu pripojenia zabezpečí Bluetooth 5.2.

Obe slúchadlá majú vstavaný G-senzor, ktorý umožňuje ovládanie prehrávania jednoduchým poklepaním. Dotykom tak zvládnete napríklad spustiť či pozastaviť prehrávanie hudby, prepínať medzi skladbami, spustiť hlasového asistenta či zdvihnúť a ukončiť hovor. Skratky ovládania si môžete prispôsobiť prostredníctvom aplikácie AI Life a dajú sa nastaviť pre každé slúchadlo zvlášť. 

Huawei FreeBuds SE odštartovali predaj na Slovensku dnes, 5. septembra. Až do 25. septembra ich môžete kúpiť za uvádzaciu cenu 39,90 eur, po skončení akcie alebo po vypredaní zásob budú slúchadlá dostupné za odporúčanú cenu 49,90 eur. Na výber sú dve farby: biela a modrá.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu