Huawei FreeBuds Pro: prvé slúchadlá s inteligentným dynamickým potlačením hluku na svete

Ďalšia generácia úplne bezdrôtových slúchadiel sa podľa výrobcu zaraďuje na vrchol portfólia audio produkty značky.

Huawei FreeBuds Pro sa pýšia kvalitným spracovaním konštrukcie, špičkovou kvalitou zvuku a aktívnym potlačením hluku, ktorú výrobca podľa vlastných slov posunul na novú úroveň.

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 30 x 26 x 22 mm, rozmery puzdra 70 x 51 x 25 mm, hmotnosť slúchadla 6,1 g, hmotnosť puzdra 60 g, 11 mm menič, batéria 55 mAh, batéria v puzdre 580 mAh, výdrž 4 hodiny s ANC, 7 hodín bez ANC, dotykové ovládanie, Buetooth 5.2, čip Huawei Kirin A1, nabíjanie puzdra cez USB-C alebo zariadením s podporou štandardu Qi.

Obsah balenia:
Slúchadlá, 3 veľkosti nástavcov do uší, nabíjacie puzdro, USB-C kábel, dokumenty. 

Už na prvý pohľad zaujmú dizajnom s lesklým povrchom. Daňou za atraktívny vzhľad bude zrejme časté leštenie od odtlačkov. V balení sa nachádzajú tri rôzne veľkosti silikónových štupľov do uší. Tie v kombinácii s funkciou detekcie doľahnutia, ktorá je k dispozícii v aplikácii Huawei AI Life, pomáhajú nájsť správnu polohu v uchu. 

Už samotný dizajn nových slúchadiel minimalizuje vonkajší hluk. Konštrukcia odolná proti vetru eliminuje otvory, ktorými by mohol zvuk preniknúť dovnútra ucha. To znamená, že odhlučnenie funguje aj v situáciách, kedy vnímame dynamický hluk - napríklad pri chôdzi, behu alebo bicyklovaní. 

Na ovládanie poslúži štvorcový ovládač. Aktivujete ním potlačenie hluku, upravíte hlasitosť, prijmete hovor a prepínate medzi skladbami. Gestá sú jednoduché - stačí po ovládači prejsť prstom alebo zovrieť konkrétnu oblasť. 

Kvalitný zvuk ponúkal už predchádzajúci model FreeBuds 3 s otvorenou konštrukciou. Naše skúsenosti si prečítate v recenzii s názvom Huawei FreeBuds 3 - nezvyčajné slúchadlá. Nový model má posunúť kvalitu reprodukcie zvuku na vyššiu úroveň. 

Hlavným vylepšením oproti predchodcovi je zvýšenie úrovne hlasitosti, pri ktorej dokážu slúchadlá potlačiť okolitý hluk až na 40 dB. Navyše vďaka duálnym mikrofónom slúchadlá rýchlo identifikujú okolité prostredie a automaticky prepínajú medzi tromi režimami potlačenia hluku: ultra, príjemný a všeobecný režim. 

Slúchadlá rozpoznajú, či sa nachádzate doma alebo na rušnej ulici a prispôsobia tomu konkrétny režim. Každé slúchadlá sú vybavené dvoma anténami Bluetooth, ktoré ponúkajú 360° pokrytie signálom Bluetooth , čo je zárukou stabilnejšieho pripojenia.

Slúchadlá tiež ponúkajú možnosť pohodlne sa spárovať s dvoma zariadeniami naraz. Umožňuje bez problémov prepínať pripojenie medzi smartfónom, tabletom či počítačom.

Huawei FreeBuds Pro budú na Slovensku v predaji od októbra za odporúčanú cenu 199 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu