Huawei FreeBuds Pro 3: kvalitný zvuk, inteligentné ANC

Prémiové bezdrôtové slúchadlá si kúpite už aj na Slovensku. Ponúkajú vylepšený hardvér a výbornú kvalitu zvuku vďaka Hi-Res zvukovému systému s duálnym meničom.

Rodina audio príslušenstva Huawei sa rozrástla o nový model úplne bezdrôtových slúchadiel, ktorý osloví aj náročných zákazníkov. Dizajnom, spracovaním, funkciami aj kvalitou zvuku.

Základné parametre:

Rozmery slúchadla 29 x 22 x 24 mm, rozmery puzdra 66 x 47 x 25 mm, hmotnosť slúchadla 5,8 g, hmotnosť puzdra 46 g, 11 mm menič, batéria 55 mAh, batéria v puzdre 510 mAh, výdrž 4,5 hodiny s ANC, 6,5 hodiny bez ANC, dotykové ovládanie, Bluetooth 5.2, frekvenčný rozsah 14 Hz ~ 48 kHz, IP54 (iba slúchadlá), nabíjanie puzdra cez USB-C alebo bezdrôtovo.

Obsah balenia:

Slúchadlá, nabíjacie puzdro, 4 veľkosti silikónových štuplov do uší, USB-C kábel, dokumenty.

Huawei FreeBuds Pro 3 využívajú inovatívnu technológiu, ktorá posúva úroveň zvuku slúchadiel opäť vyššie. Recenziu predchádzajúcej generácie si môžete prečítať v článku s nadpisom Huawei FreeBuds Pro 2 - vylepšený zvuk, výborné ANC.

Keďže už nové slúchadlá testujeme, môžeme povedať, že FreeBuds Pro 3 sú dôstojným nástupcom s ešte lepším zvukom. Či už počúvate obľúbenú hudbu, audioknihy alebo ich využívate na Bluetooth hovory, môžete sa spoľahnúť na kvalitný zvuk. 

Slúchadlá FreeBuds Pro 3 sú poháňané Hi-Res zvukovým systémom s duálnym meničom, vďaka ktorému poskytujú zvukový zážitok bez oneskorenia, či už je na úrovni 48 kHz alebo 14 Hz. Slúchadlá podporujú kodeky L2HC 2.0 a LDAC, pochváliť sa môžu certifikáciou HWA a Hi-Res Audio Wireless, vďaka čomu poskytujú zvuk vo vysokom rozlíšení, s bohatými detailmi. 

Inteligentné aktívne potlačenie okolitých ruchov (ANC 3.0) a adaptívny ekvalizér zabezpečia vhodné nastavenie podľa aktuálne počúvaného obsahu bez rušenia zvukov okolia. Výrobca spomína až 50 % vylepšenie ANC oproti predchádzajúcej generácii.

Štandardná výdrž na jedno nabitie je až 31 hodín s dobíjaním z puzdra, samotné slúchadlá zvládnu približne 6,5 hodiny prehrávania. Puzdro viete nabiť USB-C káblom alebo aj bezdrôtovo. Samozrejmosťou je certifikácia slúchadiel IP54, takže im neuškodí striekajúca voda ani pot. 

Slúchadlá môžete pripojiť k dvom zariadeniam súčasne a prepínať zvuk aj medzi zariadeniami so systémom iOS alebo Android bez toho, aby ich ste ich museli opakovane párovať a odpájať. Ak ich pripojíte napríklad k smart hodinkám s uloženou hudbou, nepotrebujete na prehrávanie telefón.

Huawei FreeBuds Pro 3 sa na Slovensku predávajú v troch farbách inšpirovaných prírodou: Ceramic White, Green a Silver Frost. Odporúčaná cena je stanovená na 199 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu