Honor oznámil na 12. augusta globálnu tlačovú konferenciu. Predstaví sériu Magic3

Honor posla novinárom pozvánku na prvú globálnu tlačovú konferencie. Očakáva sa, že by sme mohli spoznať novinky série Honor 50, ktoré boli doteraz určené len pre čínsky trh. (aktualizované)

Do redakcie nám dorazila pozvánka na tlačovú konferenciu, ktorá sa bude konať 12. augusta. Nebolo by prekvapením, keby výrobca na globálny trh uviedol novú sériu Honor 50, prípadne očakávanú vlajkovú loď Magic3 s novým čipsetom Snapdragon 888+. 

Novinky Honor 50 a 50 Pro mali na domácom čínskom trhu premiéru pred mesiacom a informácie sme vám priniesli v článku Séria Honor 50 prináša nový dizajn a podporu pre Google služby.

Do 12. augusta, ktorý je v samostatnej histórii Honoru dôležitým dátum, sa možno zo strany výrobcu dočkáme ďalších indícií, ktoré prezradia, na čo konkrétne sa môžeme tešiť. 

Doplnené 16:00

Honor doplnil informácie k pozvánke. Je isté, že na prvej globálnej tlačovej konferencii spoznáme sériu Magic3. Či alebo kedy uvidíme aj smartfóny radu Honor 50 určené pre globálny trh, ostáva zahalené tajomstvom. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu