Honor Magic4 Pro poslúžil ako filmová kamera. Natočili ním film Kaleidoskop

Už sme tu mali krátke filmy natočené pomocou kamery iPhonu, Samsungu Galaxy S22 Ultra a ťažkú filmársku techniku sa pokúsil zastúpiť vstavanou filmovou technológiou IMAX Enhanced aj nový top model od Honoru.

Španielský režisér Eugenio Recuenco natočil krátký artový film – antický mýtus o Narcisovi a jeho kráse – Kaleidoskop, iba pomocou mobilného telefónu. Namiesto štandardnej filmárskej techniky použil Honor Magic4 Pro, ktorý sa pýši technológiou IMAX Enhanced.

Film sa zameriava na interpretáciu mýtu o Narcisovi z pohľadu ženskej krásy. Je to tiež zmes odrazov rôznych foriem krásy, ktoré sú magicky prepojené, podobne ako kaleidoskop. Režisér Recuenco tak chcel filmom vyjadriť svoje želanie, aby sa ľudia po dlhej dobe opäť stretli a spojili.

Honor Magic4 Pro (recenzia) je prvý mobilný telefón, ktorý vďaka režimu Log podporuje natáčanie videa v 10-bitovej kvalite 4K so 60 snímkami za sekundu. Navyše dokáže súčasne natáčať videá a fotografovať ten istý záber vo vysokej kvalite.

Vďaka certifikátu IP68 je telefón odolný proti prachu a vode, nemusíte sa tak pri natáčaní obávať daždivého počasia alebo napríklad ani nečakaného pádu do bazéna. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu