Hodinky Huawei Watch GT 3 prichádzajú na Slovensko s darčekom

Ďalšia generácia inteligentných hodiniek z kvalitných materiálov a v dvoch veľkostiach ciferníkov, je dostupná na predobjednávky. Získate k nim aj užitočný darček.

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 (základné info) prichádzajú v dvoch veľkostiach ciferníkov - 42 mm a 46 mm. Obe verzie sú vyrobené z kvalitných materiálov a po vzore predchodcov prinášajú klasický dizajn s vymeniteľným remienkom. 

Hodinky ponúkajú AMOLED displej s rozlíšením 466 x 466 bodov, 4 GB úložisko, odolnosť voči vode  5ATM a vďaka mikrofónu a reproduktoru ich využijete na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu. Vyberať môžete z viac než 100 tréningových režimov. 

Sú vybavené celodenným monitorovaním SpO2, vylepšením snímačom tepu srdca a dohliadnu aj na spánok. Spárujete ich so smartfónom s operačným systémom Android aj iOS. Tradične disponujú batériou, ktorá pri verzii 46 mm vydrží na jedno nabitie 14 dní, pri verzii 42 mm sa výdrž zníži na približne sedem dní.  

Huawei Watch GT 3 sú na Slovensku dostupné na predobjednávky a získate k nim bezplatne bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 4i (recenzia) v hodnote 79 eur. Väčšia 46 mm verzia prichádza s tromi variantami remienku: kovovým  za 324,90 eur, silikónovým čiernym s cenou 269,90 eur a koženým hnedým, ktoré kúpite za 269,90 eur

Menší model so 42 mm ciferníkom sa predáva v dvoch variantoch: kožený biely za 269,90 eur a elegantný ružovo zlatý za 304,90 eur.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu