Hodinky Honor Watch GS Pro teraz kúpite so zľavou až 80 eur

Outdoorové smart hodinky s výbornou 25-dňovou výdržou na jedno nabitie teraz kúpite za atraktívnu cenu.

Honor Watch GS Pro (videorecenzia) sú medzi fanúšikmi značky obľúbené nielen pre svoju dostupnú cenu, ale aj nadupané funkcie. Určené sú na denné používanie, no ich vlastnosti a odolnú konštrukciu oceníte najmä v teréne. Spĺňajú certifikáciu odolnosti podľa vojenského štandardu MIL-STD-810G a vďaka duálnym satelitným systémom budete mať zaznamenanú presnú polohu. 

Sú vybavené funkciou spätnej trasy s upozornením na odchýlku. Takže trafíte späť, aj keď pôjdete po menej známej trase. Umožňujú telefonovanie, merajú kontinuálne tep, nasýtenie krvi kyslíkom a monitorujú spánok. 

Aktuálne si môžete Honor Watch GS Pro v odtieňoch Camo Blue a Marl White kúpiť v obchodoch Nay namiesto pôvodnej ceny 249 eur za 169 eur, vo farbe Meteorite Black sú teraz k dispozícií za 199 eur

Pokiaľ sa chcete viac hýbať a neviete, ako na to, pomôžu vám online tréningy s profesionálnymi trénermi Davidom Pártlom a Ninou Baláž. Nikam nemusíte chodiť, cvičiť môžete aj v obývačke. Online vysielanie na Instagrame @honorczsk začína v stredu 12. mája 2021 o 17.00 hod.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu