Fotomobil Huawei P60 Pro prichádza na Slovensko s atraktívnym darčekom

Špičkové zariadenie, ktoré je aktuálne jednotkou v rebríčku DXOMARK, kde získalo historicky najvyššie skóre, si môžete predobjednať u vybraných slovenských obchodníkov.

Huawei uviedol v Mníchove niekoľko nových zariadení, medzi ktorými bol smartfón P60 Pro (základné info), ďalšia ohybná skladačka Mate X3 (základné info), nová generácia inteligentných hodiniek Watch 4 a Watch 4 Pro aj notebook MateBook X Pro

Séria Huawei P je roky synonymom pre smartfóny s najlepšou foto výbavou. Inak tomu nie je ani pri tohtoročnej novinke Huawei P60 Pro, ktorá je prvým smartfónom v rebríčku DXOMARK s historicky najvyšším skóre 156 bodov

Jeho pokročilé foto funkcie z neho urobia najpokročilejší fotomobil, aký je v súčasnosti na trhu dostupný. Huawei P60 Pro je prvým telefónom na trhu vybavený Ultra Lighting Telephoto fotoaparátom s viacerými skupinami šošoviek. Recenziu spolu so skúšobnými fotografiami si už môžete na našom webe prečítať.

Dizajn telefónu je tentoraz inšpirovaný prírodou Úplne nová farba Rococo Pearl obsahuje prírodné minerály z perlového prášku, ktorý vytvára svetlý a lesklý efekt s prirodzenou štruktúrou. Na svete neexistujú dva telefóny s úplne rovnakým dizajnom zadnej steny. Každý je unikát. 

Nová vlajková loď Huawei P60 Pro je na Slovensku v predpredaji od dnes, 9. mája za odporúčanú cenu 1199 eur. V rámci predobjednávok môžete získať smart hodinky Huawei Watch GT 3 (recenzia). Táto ponuka platí do 21. mája 2023 alebo do vypredania zásob.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu