Firma Nothing prezradí 23. marca svoj produktový plán na tento rok

Už o necelé dva týždne sa dozvieme, aké produkty si výrobca pripravil na tento rok. Podľa neho bol rok 2021 iba zahrievacím obdobím, takže to dôležité nás pravdepodobne ešte len čaká. Spoznáme konečne očakávaný smartfón?

Prvý produkt spoločnosti Nothing, za ktorou stojí zakladateľ OnePlus Carl Pei, bol uvedený v lete minulého roka a boli ním úplne bezdrôtové slúchadlá Nothing ear (1) s atraktívnym priesvitným dizajnom. 

Na svojom Twitter účte zverejnila firma oznámenie, že 23. marca sa dozvieme plán produktov na tento rok. Zároveň informovala o novom kole financovania vo výške 70 miliónov dolárov, ktoré budú "palivom" pre ďalšie kroky. 

Na aké produkty sa máme tešiť spoločnosť neprezradila. Možno sa však dočkáme prvého smartfónu, ktorý by mohol priniesť dizajn s priesvitnými prvkami, inšpirovaný slúchadlami Nothing ear (1). 

Na internete sa objavila fotografia, na ktorej Carl Pei ukazuje generálnemu riaditeľovi Qualcommu Cristianovi Amonovi nejaký produkt. Fotografia vraj bola vyhotovená na veľtrhu MWC 2022 v Barcelone, čo by mohlo naznačovať skoré uvedenie novinky na trh. 

Zdroj: twitter.com/nothingtwitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu