Bezdrôtové transparentné slúchadlá Nothing ear (1) exkluzívne v predajniach NAY

Prvý produkt spoločnosti Nothing si môžete kúpiť v predajniach elektrodomu NAY. True wireless slúchadlá si vás získajú zaujímavým dizajnom, podporou ANC, bezdrôtovým nabíjaním a odolnosťou voči striekajúcej vode.

Za firmou Nothing stojí Carl Pei, zakladateľ OnePlus a prvý produkt uviedla koncom júla. Úplne bezdrôtové slúchadlá Nothing ear (1) ponúkajú atraktívny dizajn v transparentnom prevedení, aktívne potlačenie okolitých ruchov (ANC) a nechýba im ani bezdrôtové nabíjanie. 

Nielen slúchadlá, ale aj nabíjacie puzdro je vyrobené z číreho plastu. Vďaka puzdru sa výdrž slúchadiel dokáže vyšplhať až na 36 hodín pri vypnutom ANC. Ak ho zapnete, mali by ste sa dostať na úroveň jedného dňa. 

Slúchadlá podporujú Bluetooth 5.2, dotykové gestá a môžete ich spárovať s Androidom aj iOS. Ovládanie rôznych funkcií vám uľahčí mobilná aplikácia, v ktorej si môžete upraviť ekvalizér, nastaviť aktívne potlačenie hluku alebo gestá. 

Podrobnosti a špecifikácie sme vám priniesli v júlovom článku Nothing ear (1): true wireless slúchadlá s unikátnym dizajnom a ANC za 99 eur. Za rovnakú cenu si ich môžete zakúpiť v sieti obchodov NAY. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu