EA Sports už láka na nový ročník FIFA pod názvom EA SPORTS FC

Odtrhnutie sa od značky FIFA prináša do najobľúbenejšej futbalovej hry novú identitu. Práve ňou na nový ročník už začalo lákať EA Sports. Zároveň pridáva aj niekoľko nových informácií vrátane dátumu prestavenia.

Minulý rok sme sa po niekoľkých únikoch oficiálne dozvedeli, že EA končí so značkou FIFA. Vydavateľ argumentoval tým, že zmluva s Medzinárodnou futbalovou federáciou mu neprináša žiadnu pridanú hodnotu a toto partnerstvo stratilo zmysel. Obľúbená futbalová séria však aj napriek tomu bude pokračovať pod novým názvom EA SPORTS FC.

EA na ďalší futbalový ročník s novou identitou už začína lákať zverejnením loga a niekoľkých ďalších podrobností. Tvrdí, že platforma EA SPORTS FC bude domovom najvyšších súťaží, líg a najlepších hráčov v mužskom či ženskom futbale. Nová hra má predstavovať budúcnosť futbalu a podľa vydavateľa je vytvorená fanúšikmi pre fanúšikov. 

Medzi partnerov nového EA SPORTS FC patria napríklad Premier League, Liga majstrov UEFA, vrátane ženskej, La Liga Santander, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, CONMEBOL Libertadores, Barclays Women's Super League, NWSL a ďalší. Identita novej značky má byť inšpirovaná trojuholníkmi, ktoré sú súčasťou EA Sports už tridsať rokov.

Rozdelenie od značky FIFA by do hry malo zároveň priniesť viac možností a očakávajú sa aj rôzne nové režimy či doplnky. Viac sa dozvieme v júli tohto roka, kedy je naplánované predstavenie. Zatiaľ sa môžete rozhliadnuť po aktuálne spustenej oficiálnej stránke

Zdroj: ea.com/games/ea-sports-fc


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu