Dáta z Geekbench prezradili procesor a RAM Samsungu Galaxy S21 FE

Nie je žiadnym tajomstvom, že Samsung pracuje na ďalšej generácii fanúšikovského modelu. Vďaka otestovaniu cez Geekbench teraz vieme niektoré dôležité špecifikácie.

Už podľa skorších informácií by mal Samsung Galaxy S21 FE niesť kódové označenie SM-G990B a model s rovnakým číslom sa nedávno objavil v Geekbench. Údaje prezradili kľúčové parametre pripravovanej novinky. 

Pokiaľ ponesie Galaxy S21 FE naozaj číselné označenie SM-G990B a hardvér sa do vydania nezmení, potom by mal ponúknuť čipset Snapdragon 888 (kódové označenie Lahaina), 6 GB operačnú úamäť RAM a po vybalení z krabice v ňom pobeží Android 11. 

Či sa na európsky trh bude dodávať so Snapdragonom alebo po starom s Exynosom, je zatiaľ vo hviezdach. Už skôr sa hovorilo o 6,4-palcovom Infinity-O Full HD+ displeji so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a 128 GB úložisku. 

Neprekvapilo by, keby trojitý fotoaparát dostal niektoré prémiové funkcie modelového radu S21 a sklenenú konštrukciu z top modelov by mal nahradiť plast so špeciálnou úpravou napodobňujúcou sklenený povrch. 

0čakáva sa, že Galaxy S21 FE bude uvedené v septembri, no všetky správy, keďže nie su oficiálne, treba brať zatiaľ s rezervou. 

Zdroj: 91mobiles.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu