Samsung Galaxy S21 FE by mohol prísť v septembri

Vyroba ďalšej generácie fanúšikovského modelu by mohla začať v júli, pričom reálny príchod na trh sa očakáva približne v septembri.

Tvrdí to na svojom Twitter účte zakladateľ a hlavný analytik spoločnosti DisplaySearch a DSCC, Ross Young. Nedávno prípravu novinky nepriamo potvrdila mexická pobočka Samsungu, keď sa o Galaxy S21 FE nedopatrením zmienila na oficiálnej webovej stránke. 

Čo sa týka možných farebných verzií, hovorí sa zatiaľ o sivej, svetlozelenej, svetlofialovej a bielej. Predchodca Galaxy S20 FE (základné info) prišiel v šiestich farebných odtieňoch, je tak možné, že nástupca nebude zaostávať. 

Možný dizajn načrtli rendery zverejnené v apríli a môžete si ich pozrieť v článku Takto má vyzerať Samsung Galaxy S21 FE. Očakáva sa rovný 6,4-palcový Infinity-O Full HD+ displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, čipset Exynos 2100, možno až 8 GB operačnú pamäť a minimálne 128 GB úložisko. 

Neprekvapilo by, keby trojitý fotoaparátdostal niektoré prémiové funkcie modelového radu S21. Sklenenú konštrukciu z top modelov pravdepodobne nahradí plast so špeciálnou úpravou napodobňujúcou sklenený povrch. 

S blížiacim sa termínom uvedenia Galaxy S21 FE sa dá očakávať viac informácií o plánovanej hardvérovej výbave. No kým nebude všetko oficiálne, treba brať správy s rezervou. 

Zdroj: https://twitter.com/DSCCRos
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu