Call of Duty: Vanguard ponúka multiplayer ZADARMO na DVA TÝŽDNE

Ak ste si chceli rozporuplné Call of Duty Vanguard vyskúšať na vlastnej koži, Activision vám ho teraz dá zadarmo na celé 2 týždne. Týka sa to síce len multiplayeru, ale zato s aktuálnym obsahom.

Minuloročné Call of Duty: Vanguard (recenzia) to nemá práve na ružiach ustlané. Ponúklo štyri kampane na štýl Battlefieldu, ktoré boli síce kvalitné, ale krátke. K tomu pridalo obsahovo slušnú, ale málo inovatívnu ponuku multiplayeru a režim Zombies ohlodaný na kosť. Ak ste sériu dlhšie nehrali, Vanguard vás mohlo potešiť. Veteráni a pravidelní fanúšikovia značky však nielen podľa prieskumu zostali skôr sklamaní

Activion to napriek tomu s hrou nevzdáva. Po bezplatnom multiplayerovom víkende teraz ponúka rovno dva týždne, počas ktorých si posledný diel série môžete vyskúšať. A to rovno s aktuálnym obsahom v podobe máp z 2. sezóny Casablanca a Gondola. K nim sa pridáva aj nový objective režim s vozidlami v alpskom prostredí. 

Skúšajúci hráči budú mať samozrejme prístup aj ku všetkým najobľúbenejším mapám z Call of Duty Vanguard, takže si hru budú môcť užiť naozaj do sýta. Kampaň bohužiaľ súčasťou skúšobného obdobia nie je. Sťahovať môžete prakticky okamžite a bezplatné hranie potrvá do 13. apríla. 


Zdroj: callofduty.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu