Bang & Olufsen predstavil slúchadlá Beoplay HX s ANC a až 35 hodinovou výdržou

Novinka má vylepšené ANC, dlhú výdrž batérie a rýchle párovanie na Androidom, iOS či Windows PC. Samozrejmosťou je podpora hlasového asistenta, prémiový dizajn, náušníky z pamäťovej peny a jahňacej kože. Tomu zodpovedá aj cenovka.

Renomovaný výrobca Bang & Olufsen predstavil svoje nové prémiové slúchadlá s názvom Beoplay HX. Majú adaptívne ANC a batériu s dlhou výdržou. Výrobca hovorí konkrétne až o 35 hodinách na jedno nabitie s pripojením cez Bluetooth. Vypnutím ANC sa má doba používania predĺžiť na 40 hodín. 

Základné parametre:

Rozmery: 95  x 200 x 52 mm, hmotnosť 285 gramov, frekvenčné pásmo 20 - 22 000 Hz, impedancia 24 Ohmov +/- 15 %, adaptívne ANC,  batéria s kapacitou 1100 mAh, doba nabíjania približne 3 hodiny, Bluetooth 5.1, tlačidlo pre hlasového asistenta, podpora Google Fast Pair, MFi, Microsoft Swift Pair, štyri hlasové mikrofóny, 3,5 mm jack, USB-C, hardvérové tlačidlá na ovládanie 

Ide o nástupcu modelu Beoplay H9, ktorého recenziu sa dočítate v článku B&O Beoplay H9 - Bluetooth slúchadlá pre náročných. Nástupca ponúka vylepšenia vo viacerých ohľadoch. Po novom podporuje Bluetooth 5.1, vylepšené ANC a má až štyri hlasové mikrofóny. Zlepšila sa tiež spomínaná výdrž a novinka získala aj certifikáty pre rýchle párovanie Google Fast Pair, Made for iPhone (MFi) či Microsoft Swift Pair. Sú prispôsobené na komfortné nosenie. Náušníky sú vyrobené z pamäťovej peny obalenej v mäkkej jahňacej koži. 

Samotné ANC je možné upraviť v aplikácii aj na slúchadlách pomocou hardvérových tlačidiel. Samozrejmosťou je aj dotykové ovládanie hlasitosti, prehrávania hudby a prijatia / odmietnutia hovoru. Beoplay HX však nie sú pre každého. Tomu odpovedá aj cenovka, ktorá je stanovená na 499 eurách. Objednať si ich môžete na stránke výrobcu. 

Zdroj: Bang & Olufsen

Diskusia k článku:

Začať diskusiu