Asus Zenfone 9 bude kompaktný android s výbornou výbavou

Fanúšikovia kompaktných zariadení ťahajú v dnešnej dobe veľkých displejov za kratší koniec. Svitá im ale na lepšie časy. Asus pracuje na 5,9'' androide, ktorému nemá chýbať výkonný čipset ani fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu.

Smartfónov malých rozmerov je na trhu ako šafránu. Jedným z mála modelov bol napríklad minuloročný Asus Zenfone 8 (základné info) a vyzerá to, že jeho nástupca si zachová príjemné rozmey.

Oficiálne video, ktoré sa na chvíľu objavilo na YouTube a neskôr bolo stiahnuté, prezradilo, že Asus Zenfone 9 prinesie 5,9-palcový Super AMOLED displej so 120 Hz obnovovacou frkvenciou, výkonný Snapdragon 8+ Gen 1, 4300 mAh batériu a 50 Mpix hlavný fotoaparát so snímačom Sony IMX766 a optickou gimbal stabilizáciou. 

Chýbať nemá 3,5 mm jack ani certifikácia odolnosti voči vode a prachu IP68, čítačka odtlačkov bude umiestnená v bočnej stene. Ak sa informácie z videa potvrdia, tak novinka sa bude predávať v štyroch farbách: čiernej, červenej, modrej a bielej. K dispozícii bude aj šikovné príslušenstvo. 

Zdroj: techgoing.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu