Aktualizácia pre Honor MagicWatch 2 a Huawei Watch GT2 pridáva diaľkovú spúšť fotoaparátu

Inteligentné hodinky značky Honor aj Huawei dostávajú rovnaký update. Prináša aj ďalšie športové režimy, nové ciferníky, vylepšenie stability systému a opravy drobných chýb.

Naši čitatelia nás informovali o dostupnosti aktualizácie pre dvojicu hodiniek Honor MagicWatch 2 (recenzia) a Huawei Watch GT2 (recenzia). Ide o hardvérovo aj dizajnovo takmer úplne rovnaké modely, preto neprekvapí, že nová verzia systému prišla na obidve zariadenia v rovnakom čase. 

Pribudla podpora pre množstvo ďalších športov, ktoré sa dajú pridať priamo v hodinkách. Nechýba medzi nimi napríklad ani inline skate, čo potešilo práve nášho čitateľa Edgara, ktorý tento režim hľadal medzi konkurenciou. 

Novou funkciou je ďiaľkové ovládanie spúšte fotoaparátu mobilu cez displej hodiniek (Remote shutter). Novinka je však dostupná len pri spárovaných smartfónoch značky Honor a Huawei s nadstavbou EMUI 10.1 a novšou. Ak používate hodinky k inej značke smartfónu, ovládanie fotoaparátu v menu hodiniek nenájdete.

Pokiaľ vám neprišlo upozornenie o novej aktualizácii, vyhľadajte ju v aplikácii Huawei Zdravie, prípadne pár dní počkajte. Update sa šíri postupne. 

Za čitateľské tipy ďakujeme. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu