Aktualizácia Honor Band 6 prináša niekoľko vylepšení

Najnovšia aktualizácia systému prináša celodenné meranie okysličenia krvi a rozšírenú ponuku športových aktivít. Na výber je už takmer stovka.

Šikovný fitnes náramok Honor Band 6 (recenzia), ktorý ponúka veľký displej, nízku hmotnosť a kompletný monitoring zdravia i fitnes aktivít, dostáva verziu 10.1.1.94 s novými funkciami. 

V dnešnej dobe je nameraná hodnota hladiny kyslíka v krvi pri ochorení na Covid-19 jedným z dôležitých faktorov, ktorý rozhoduje o tom, či vyhľadať lekárske ošetrenie. Pri koronavíruse môže táto hodnota rýchlo klesať, je preto dobré si SpO2 preventívne merať.

Rapídny úbytok kyslíka v krvi môže byť ale kritický pre každého z nás, nielen pre chrých na koronavírus. Odhalí problémy s dýchaním alebo celkové rýchle zhoršenie zdravotného stavu. Najnovší update vám pre Honor Band 6 pomôže strážiť hladinu kyslíka už po celý deň. Navyše, ak by sa hodnoty razantne znížili, okamžite vás na to upozorní.

Aktualizácia rozširuje komplexnú ponuku športov, ktoré vie náramok namerať. Na výber je spolu 95 indoor aj outdoorových aktivít, z ktorých si určite vyberie každý. Naše skúsenosti z používania si prečítate v recenzii s názvom Honor Band 6 - monitoring zdravia na veľkom displeji.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu