Aké bude tohtoročné Need for Speed? Unikli prvé detaily

Need for Speed (2022) sa tento rok vráti pod taktovkou Criterion Games, ktoré je známe sériou Burnout. Prvé detaily naznačujú, že by sme sa po dlhej dobe mohli dočkať dobrej hry.

Need for Speed (2022) sa tento rok vráti v novej hre a na internet postupne unikajú prvé detaily. Za aktuálnymi stojí reportér Jeff Grubb, ktorý tvrdí, že hra zaujme novým vizuálnym štýlom. Mal by byť iný než sme doteraz v sérii videli a vraj bude kombinovať fotorealistickú grafiku a animované elementy. 

Grubb to opisuje tak, ako keď sledujete reklamu na nové auto, kde zrazu začnú lietať animované prvky ako plamene a podobne. Nové Need for Speed by malo potešiť aj multiplayerových hráčov, pretože do hry zrejme vráti populárny Autolog, známy zo starších hier. Okrem toho máme čakať aj hlboko zapracovaný tuning, vďaka ktorému budete môcť na autách upravovať doslova všetko. 

Need for Speed (2022) sa údajne bude odohrávať vo fiktívnom meste Short Lake City, ktoré je inšpirované Chicagom. O vývoj hry sa stará Criterion Games známe vďaka sérii Burnout. Na konte majú aj Need for Speed Hot Pursuit (2010), Most Wanted (2012) a spolupracovali aj na Need for Speed Rivals (2013). Nový diel série by mal byť vo vývoji na PC a aktuálnu generáciu konzol. 

Zdroj: videogameschronicle.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu